Wednesday, January 26, 2011

Close the f.....g door! (if u got the message)


Anunt pus de barbatu-meu la locul de munca (a pissed-off Transylvanian's unique style):

Doors first appeared in the 7th Millennium B.C., as a special need in a very important human activity: crossing from one room to another. Thus, doors were invented as part of a wall, not a decoration item for a room. The walls need to be continuous, that is why the doors need to be closed. Time has passed and a slow process of alienation erased the initial meaning of such an important invention. In case you too forgot, this is to politely ask you to close the fucking door.
Thank you.

2 comments:

  1. asta e ca si cum ai zice ca datorita faptului ca pleoapele si buzele sunt din piele, ele sunt inventate ca parti membranare care au menirea sa stea inchise, pt ca pielea trebuie sa fie continua peste tot, altfel intra microbi.

    cine lasa usi deschise, dincolo de faptul ca enerveaza pe cei sensibili la curenti de aer, exprima o dorinta de comunicare intre "locus"-uri separate de ziduri. Cine vrea sa fie mereu inchise usile, eventual chiar sa se ciocneasca si sa se ceara voie la intrare, ei bine, nu mai zic ca exprima, dincolo de sensibilitatea la curenti de aer, o dorinta ne a mentine separarea.

    ReplyDelete
  2. 1. it worked (oamenii inchid usa; si rid)
    2. canadienii nu cred in efectele nocive ale "statului in curent" (pe cind romanii da, chiar si in Canada :-))
    3. omu' chiar voia sa ti se adreseze cu o problema contrarianta: zile la rind foloseste o pasta de dinti la care nu observa nimic deosebit, iar cind vin io si zic ca "it sucks", are gust de medicament, brusc n-o mai poate suporta.

    ReplyDelete